PIZZERIA DINARO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 598 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Dinaro. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 22:20 Eten was lekker en bezorging was er precies op de tijd die ik aan had gegeven
24 sep 2022 om 19:54 Eten was perfect! Erg fijn dat we ook wat wijn konden bestellen, zowel rode als witte wijn smaakte prima!
14 sep 2022 om 18:53 Pizza’s waren verrukkelijk. Fijn ook dat er keuze is uit andere, minder standaard samenstellingen. Bestelling was helaas niet compleet (ijsje ontbrak) maar dat kan gebeuren.
11 sep 2022 om 20:05 Vergeten de helft van de bestelling. Bel je op om dit aan te geven zeggen ze ja de bezorger heeft de helft in de auto laten staan. 20 minuten Later komt de bezorger er eindelijk aan en geef je dat aan zegt die ja niet boos worden op mij is hun schuld
8 sep 2022 om 23:27 Eten was warm en lekker pizza perfect.
1 sep 2022 om 8:39 Ik heb eten gekregen wat ik niet had besteld Na telefonisch contact te hebben gehad waren ze niet voor reden vatbaar alles zo eeggegooid
27 aug 2022 om 10:31 Snel bezorgd en super lekkere pizza met verse ingrediënten.
26 aug 2022 om 20:52 Lekker Man!
22 aug 2022 om 11:49 Het duurde kei lang voordat we ons eten hadden en op de site stond 20 tot 45 min nou daar zaten ze ver overheen
14 aug 2022 om 19:33 Alles prima.
11 aug 2022 om 19:17 Het was een erg lekkere pizza met lekkere korst.
5 aug 2022 om 19:47 Alles goed