PIZZERIA DINARO

PIZZERIA DINARO Heeft u trek? Bestel dan!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 566 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Dinaro. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 10:20 Pizza was good and deliver perfect thanks
21 mei 2022 om 20:20 Pizza’s waren koud tegen die tijd dat ze er waren. Bezorgtijd stond geschat op 60 minuten. Na anderhalf uur was het er nog niet
19 mei 2022 om 20:37 Was erg lekker,en genoeg voor twee dagen!! Dus morgen nog een lekkere maaltijd.
16 mei 2022 om 14:37 Lekker en goed
2 mei 2022 om 1:40 Helaas hadden we wel 2 verkeerde pizza’s die zijn er ook goed in gegaan maar niet wat we hadden gewild
28 apr 2022 om 21:18 Vóór bestellen stond de bezorgtijd aangegeven als 20-45 min. Direct na bestellen werd dit al 57 minuten. Uiteindelijk heeft het 1 uur en 25 minuten geduurd voordat het eten werd bezorgd. Het eten was wel nog warm bij aankomst.
27 apr 2022 om 8:26 De pizza’s waren lekker, maar helaas was de turkse pizza behoorlijk verbrand…erg jammer! Zijn we niet gewend van Dinaro.
24 apr 2022 om 20:19 Lekker en ruim op tijd.
14 apr 2022 om 19:25 Lekkere pizza ,prima in orde Smaakte goed !
3 apr 2022 om 20:28 Lkkr gegeten, snel bezorgd.
27 mrt 2022 om 21:20 Jammer als je als opmerking bij beide gerechten doorgeeft geen rauwkost dus sla enz, je het er toch opgegooid krijgt
25 mrt 2022 om 22:21 Snelle service. En toen er nog wat bij besteld moest worden kon dit nog telefonisch